اتفاقی خوش و مبارک در مسیر خروج از اقتصاد نفتی

ساخت وبلاگ

      دوشنبه بیست و هفتم آذر ۱۳۹۶

میهن خبروابستگی اقتصاد به نفت و درآمدهای نفتی یکی از بلایای بزرگیست که متاسفانه سال هاست کشور عزیز ما بدان مبتلا شده و عقلای نظام به ویژه رهبر انقلاب مکرّر تاکید فرمودند که باید اقتصاد کشور را از وابستگی به نفت نجات داد که این مهم از اهداف اولیه اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان نیز می باشد.
برخی از مسایلی که قادر خواهد بود ما را در این مسیر به توفیقات نایل نماید تقویت تولید ملی صادرات محور ، مدیریت واردات و ممنوعیت واردات محصولات غذایی و کالاهایی که تولید مشابه داخلی دارند و حمایت از بخشِ خصوصیِ متعهدِ انقلابی و مردم محوری است که صادقانه در خدمت ملت و دولت قرار دارند.
ورود تخصّصی به مباحث تولیدی در بخش های کشاورزی ، آبزیان و خاویار نیز از گام های اساسی دیگری است که ما را از وابستگی به اقتصاد نفتی می رهاند.
امروز پرورش ماهیان خاویاری و تولید خاویار در جهان از تجارت های بسیار پر سود محسوب می شود به طوری که هر یک ماهی خاویاری برابر است با یک چاه نفت و اگر در بدترین شرایط اقتصادی جهان یک کیلو خاویار را سه هزار دلار بفروش برسانیم در مقایسه با فروش نفت در بهترین شرایط به قیمت هر بشکه یکصد دلار می توان نتیجه گرفت که فروش یک کیلو خاویار در بدترین شرایط برابری می کند با فروش سی بشکه نفت در بهترین شرایط و به عبارتی هر یک کیلو خاویار معادل شش هزار لیتر نفت است بت این تفاوت مهم که نفت و گاز و یا استخراج معادن تجدید پذیر نبوده اما خاویار و ماهیان خاویاری سرمایه ای تجدید پذیر هستند.
سال هاست که گفته و شنیده می شود خاویار و ماهیان خاویاری یکی از گران ترین محصولات در صنعت آبزی پروری و دریایی هستند و اندکی که به گذشته بازمی گردیم به این نقطه مهم بر میخوریم که اصالت خاویار و ماهیان خاویاری متعلق به جمهوری اسلامی ایران و دریای مازندران است.
احیای صنعت عظیم و پر سود خاویار در کشور ما نیاز به سرمایه گزاری قابل توجه و حمایت ویژه از سرمایه گزاران برای حضور در این بخش را دارد.
با همه ی مشکلاتی که پرورش ماهیان خاویاری و تولید خاویار دارد در شهرستان جویبار از توابع استان مازندران که فقر آن در زیر سرسبزی های بی مثالش پنهان گشته شاهد سرمایه گزاری مردی از جنس اقدام و عمل هستیم که سال هاست با کار و تلاش شبانه روزی برای استقلال و عزت روزافزون ایران عزیز زندگی خود را گره زده و با عشقی بسیار زیبا شدیدا در صدد بازگرداندن سرمایه و ثروت عظیمی است که از کشور ما رفته است.
خاویار ارزشمند ترین ثروت ایران اسلامی است و در دنیا رقیب ندارد که خانواده مومن اسلامی علیرغم مانع تراشی های رییس سازمان جهاد کشاورزی استان در این مرکز نهایت تلاششان را بکار گرفته اند این سرمایه بی نظیر را که به نوعی از بین رفته بود بازگردانده و احیا نمایند.
به خوبی واقفیم که در حال حاضر مشتریان زیادی هم از داخل کشور و هم از دیگر کشورها از جمله آمریکا ، آلمان ، ایتالیا ، روسیه ، بلژیک و ممالک عربی برای خاویار ایران وجود دارد و حد اکثر تا دو سال آینده خاویار این مرکز باید وارد بازارهای جهانی شود و اگر قرار است ما به آنچه که جایگاه اصلی ایران در اقتصاد است برسیم باید در مقام اقدام و عمل بخش خصوصی را تقویت و مورد حمایت قرار دهیم که در موضوع خاویار و ماهیان خاویاری به لحاظ آنکه رژیم صهیونیستی می خواهد یکه تاز عرصه باشد ضرورت دارد قاطع تر از این تولید حمایت گردد تا در عرصه مقاومت و رفتار انقلابی نیز مشت محکمی باشد بر دهان غده سرطانی و حامیان زورگوی آن.
در تشریح کاربردهای خاویار و نقش ماهیان خاویاری در زندگی انسانها نیز باید گفت :
در حال حاضر در کشور ما دو نوع استفاده از ماهیان خاویاری می شود در حالی که دوازده محصول از این ماهی وجود دارد که از کبد آن روغن مرغوب می گیرند و در ازای هر صد کبد ده لیتر روغن که خیلی گران قیمت هم است گرفته می شود.
هر ماهی به خصوص فیل ماهی بیش از یکصد وپنجاه کیلو وزن دارد و چرم خوب و گرانی هم از آن تولید می شود.
چسب و ژلاتین از کیسه شنای آن و از چربی زیر گوشتش تولید مز شود.
از مغز سر آن نخ بخیه ، از احشا آن سس و لوازم آرایشی ، از گوشت ماهی عمل آوری دودی ، از غضروفش سولفات کندارتین ، و محصول خاویار که مهم ترینش است و بسیار نافع برای درمان بیماری های سرطانی می باشد تولید می شود.
اگر از هر ماهی پنج کیلو خاویار بگیریم در بدترین شرایط سوای گوشت ماهی و تنها از خاویار کیلویی پنج هزار دلار ثروت عظیمی نصیب کشور می شود و در این مجموعه با از خود گذشتگی ، ایثارگری و همت بالا در تلاشند تا بازار انحصاری از دست داده را مجدد در دست گرفته و ایران را به بازار های جهانی برسانند.
در این تحول بزرگ اقتصادی ، از آب دریا پنج هزا لیتر در ثانیه بهره برداری می گردد و بدون استفاده ازآب شرب شهری و آب های داخلی ، از آب دریا استفاده می شود و دوباره این آب را در فرآیند تعریف شده به دریا برگردانده خواهد شد.

خاویار دریای مازندران یک محصول کاملا ایرانیست و همان است که رهبر انقلاب فرمودند تولید ملی با سرمایه و کار ایرانی تحقق یابد .
برای حضور پر حجم و وسیع در بازار و تجارت جهانی عملیات احداث پایانه صادراتی خاویار و محصولات جانبی آن در کنار این مرکز که در زمینی حدود هفده هکتاری شروع شده و علی رغم سنگ اندازی ها و مانع تراشی هایی ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان انجام داد ، اقدامات شایسته ای نیز با حمایت ریاست سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان و مدیریت اراضی کشور انجام شد که با جدیت قابل تقدیر استاندار جدید مازندران با سرعت در حال پیشرفت است.
مطمئنا با بهره برداری از این پایانه قادر خواهیم بود تا در کمترین حالت از این مرکز دو برابر کل صادرات فعلی مازندران برای کشور عزیزمان درآمدزائی ایجادنماییم.
این پایانه صادراتی نه تنها مشکل فروش آبزیان را حل می کند بلکه سبب حل مشکل شیلات در بخش فروش نیز خواهد شد.
بهره برداری قریب الوقوع و آغاز تولید و صادرات در مرکز فوق و آغاز به کار پایانه صادراتی آن ، یک اقدام بسیار شایسته و در خور تقدیریست که برای خروج اقتصاد کشورمان از وابستگی به درآمدهای تمام شدنی نفتی انجام شده است.
یقینا تا زمانی که اقتصاد ما در گیر نفت باشد نمیتوان انتظار داشت رونق چشمگیری مشاهده شود لذا ضرورت دارد که با تمام توان از این گونه اقدامات بزرگ اقتصادی حمایت کرد که موفقیت در این موضوعات اتفاقی بس مهم و ارزنده در اقتصاد ما خواهد بود.
#محمد_علی_روشن

حساسیت به نتیجه آرای ساری نشانه اهتمام به صیانت از آرای مردم است...
ما را در سایت حساسیت به نتیجه آرای ساری نشانه اهتمام به صیانت از آرای مردم است دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1mihan-press4 بازدید : 129 تاريخ : جمعه 1 دی 1396 ساعت: 11:00