اسلامی : رسانه ها، ضعف و قوت را عادلانه و منصفانه منعكس كنند

ساخت وبلاگ

      یکشنبه پنجم آذر ۱۳۹۶

میهن خبرمحمد اسلامي، استاندار مازندران در نشست هم انديشي با مديران رسانه هاي استان با اشاره به اين كه مديريت افكار عمومي مساله بسيار مهمي است، تصريح نمود: رسانه مجيز گو نمي خواهيم و سياه نمايي را نيز نمي پسنديم.رسانه ها پنجره اي براي نگرش مردم به عملكرد دولت هستند و مسئولين دستگاه ها بايد نقد سازنده رسانه ها را پذيرا باشند.

وي با تاكيد بر اين كه با دستگاه هايي كه برخورد شفافي با رسانه ها ندارند برخورد مي كنيم، افزود: ما نياز به ثناگو نداريم و توقع مي رود رسانه ها چشم هاي ما باشند و ضعف و قوت ما را عادلانه و منصفانه منعكس كنند.

استاندار جايگاه رسانه را رفيع ارزيابي نمود و ابراز داشت: مردم بايد به رسانه ها اعتماد كنند چرا كه اعتماد به رسانه و نظام مترادف همديگرند و رعايت انصاف، عدل و امانت در بيان موضوع نكته اساسي است.

وي نقش رسانه ها را ديده باني و پايشگري دانست و گفت: اين رسالت بايد در خصوص صدر تا ذيل سيستم اداري اعمال شود.

اسلامي، عنوان كرد: اگر دستگاهي خلاف حق از رسانه شكايت كند بنده جانب رسانه را خواهم گرفت.

 وي با اشاره به اين كه بخشي از مشكلات مازندران در استان و بخشي ديگر در مسايل پيراموني ريشه دارد، گفت: هنر مديريت اين است كه تهديدها را به فرصت و نقاط ضعف را به نقاط قوت تبديل كند.

استاندار با بيان اين كه كارآمدي نظام مديريت از مسايل و چالش هاي اصلي امروز ماست، خاطر نشان ساخت: شهرگرايي و منطقه گرايي از مشكلات اساسي مازندران است و استان را نمي توان با اتاق هاي فرمان هاي متعدد مديريت نمود و مديريت هاي محلي به ما آسيب جدي وارد مي كند و نفوذ پذير است.

وي، افزود: يك نظام ارزيابي را در استان مستقر كرديم و در گام نخست با ارزيابي فرمانداران تغييرات را اعمال خواهيم نمود.

اسلامي با اشاره به اين كه بايد برنامه محور حركت كنيم و در بستر زمان تحقق برنامه را ارزيابي نماييم، تصريح كرد: از بهترين، مناسب ترين و با استعداد ترين گزينه ها در انتصابات و مديريت ها استفاده خواهم نمود.

وي با بيان اين كه استان نيازمند آرامش سياسي و امنيت اجتماعي براي جذب سرمايه گذاري و رونق توليد و اشتغال است، ياد آور شد: بايد به سمت عملياتي كردن برنامه حركت كنيم و با تفرقه و تشتت هرگز هيچ برنامه يي تحقق نخواهد يافت.

استاندار با تاكيد بر اين كه تشكيل اتاق فكر و تعامل آن با هسته هاي شهرستاني بمنظور تدوين الگوي توسعه استان يك امر ضروري است كه در حال پيگيري مي باشد، گفت: بايد بنياد توسعه مازندران را با حضور نخبگان و صاحب نظران بخش هاي مختلف پايه گذاري كنيم تا منافع ملي و مشترك براي استان ايجاد شود.

مقام عالي دولت در مازندران، با بيان اين كه حلقه هاي مفقوده كسب و كار در استان بسيار است، تصريح نمود: بايد در سايه خدمات بازرگاني و تنوع بازار، توليدات مازندران از بازار بهره مند گردد.

وي برندسازي محصولات استان را يك گام اساسي در اين راستا برشمرد و افزود: موضوع توسعه تعاملات و تبادلات با اولويت محدوده خزر از ديگر برنامه ها در جهت فعال نمودن اقتصاد مازندران است.

استاندار با اشاره به اين كه براي حل مشكل تعرفه ترجيحي بايد بخش خصوصي به كمك دولت بيايد، اظهار داشت: نخستين نشست هاي كاري استان با كشورهاي همسايه از هفته آينده آغاز خواهد شد و هدف از برگزاري اين نشست ها تعامل در ميدان عمل است.

وي رفع موانع كسب و كار در استان را از ديگر اولويت هاي كاري برشمرد و خاطر نشان ساخت: دستگاه هاي اجرايي بايد همگرا و پاسخگو باشند و تسهيل گري كنند.

اسلامي با اشاره به اين كه مازندران به دلايل متعدد ضربه خورده است و به اندازه كافي فرصت سوزي شده است لذا براي توسعه استان در برابر كسي كوتاه نمي آييم، عنوان نمود: دستگاه ها بايد پاسخگوي برنامه ها و سياست ها و مصوبات باشند چرا كه مردم از برخي رفتارهاي سهل انگارانه و بي توجهي هاي برخي دستگاه ها خسته شده اند.

استاندار، با بيان اين كه ملاقات عمومي مديران ارزيابي خواهد شد، تاكيد كرد: فرمانداري ها و دستگاه ها بايد تا اذان ظهر پاسخگوي مردم باشند و جلسات كاري خود را به بعد از ظهر موكول كنند و ملاقات عمومي نه بصورت تشريفاتي بلكه بايد براي رفع مشكلات مردم به شكل مستمر انجام شود.

نماينده عالي دولت در استان، با اشاره به اين كه زباله از جمله چالش هاي اصلي مازندران است، گفت: تفكيك زباله از مبدا در دستور كار استان قرار گرفته و پاكسازي سواحل و معابر و ورودي هاي شهرها را به فرمانداران ابلاغ كرده ايم.

اسلامي با تاكيد بر اين كه ساماندهي زباله بايد اولويت اول استان باشد، تصريح نمود: اقدامات صورت گرفته در خصوص مديريت زباله در مازندران جوابگو نيست و بايد اقدامات كارآمد و جديدي صورت گيرد و سرمايه گذاران را براي سرمايه گذاري در اين بخش ترغيب نمود.

 استاندار با بيان اين كه بايد به موضوع سلامت اداري توجه ويژه صورت گيرد، ياد آور شد: با شهرداراني كه منصوب مي شوند ابتدا ميثاق نامه يي در خصوص مديريت شهري امضا و سپس احكام آنان را ابلاغ مي كنيم.

اسلامي گفت: بايد مازندران را به صورت يكپارچه ديد و مديريت نمود چرا كه شهرها و روستاها و نقاط سكونت مردم در استان بهم نزديك و پيوسته هستند.

وي با تاكيد بر اين كه بايد راه آهن محدوده خزر را عملياتي كنيم، افزود: بايد براي حمل و نقل تركيبي در استان به جد فكر و اقدام نماييم و از چهار ظرفيت حمل و نقل در بخش هاي مختلف بهره گيري كنيم.

استاندار اعلام نمود: بدنبال راه اندازي هاب پروازي براي مازندران به اقصي نقاط كشور هستيم.

اسلامي با اشاره به اين كه مازندران داراي نيروي انساني مستعد و والايي است، گفت: بايد مازندران را با همه ظرفيت ها بسازيم.

وي با بيان اين كه بايد بر نحوه هزينه كرد تسهيلات در واحدهاي توليدي نظارت دقيق صورت گيرد و تيمي را براي پايش وضعيت دقيق اين واحدها مامور كرده ايم، تصريح كرد: بانك ها بايد پاسخگو باشند و منابع بايد صرف كارهايي بشود كه بازدهي داشته باشند.

استاندار، ياد آور شد: در حوزه ساماندهي بازار مركبات به تيمي 5 نفره مسئوليت داديم تا ضمن ذخيره سازي، محصول را بتدريج وارد بازار نمايد تا بدست سودجويان و دلالان نيفتد.

مقام عالي دولت در استان، با تاكيد بر اين كه گردشگري بايد اقتصاد مازندران را متحول كند، تصريح كرد: گردشگري بايد با تورگرداني انجام شود تا در سايه صنايع پشتيبان موجب رونق اشتغال استان شود.

استاندار، افزود: تصرف در سواحل بهيچ وجه پذيرفته شده نيست و حريم 60 متري سواحل بايد آزاد شود.

در آغاز اين جلسه قريب به اتفاق مديران رسانه هاي استان كه در جلسه حضور داشتند، به بيان ديدگاه ها و نقطه نظرات خود در خصوص چالش ها و فرصت هاي توسعه استان پرداختند.

حساسیت به نتیجه آرای ساری نشانه اهتمام به صیانت از آرای مردم است...
ما را در سایت حساسیت به نتیجه آرای ساری نشانه اهتمام به صیانت از آرای مردم است دنبال می کنید

برچسب : عادلانه,منصفانه, نویسنده : 1mihan-press4 بازدید : 144 تاريخ : سه شنبه 21 آذر 1396 ساعت: 18:35